Op zoek naar een goed autopoetsbedrijf


Carcleaning in Zeeland kan supergoede diensten leveren, maar het is een grote opgave om de juiste Zeeuwse autopoetsservice bij je in de buurt te vinden. Het is dus niet uitgesloten om ervoor te kiezen om het zelf te doen. In dit artikel ga je in op enkele van de tips die je kan toepassen om je auto polijsten Zeeland soepel en gemakkelijk te laten verlopen.

Let op de bovenkant van de ramen

De bovenkant van het raam is een onderdeel waar zelden aandacht aan wordt besteed bij het schoonmaken van de auto, omdat het onbelangrijk lijkt. Hoewel er zich daar meestal veel vuil ophoopt als gevolg van het kortstondige op en neer draaien van de ramen. Je wil er zeker van zijn dat er goed op die zone wordt gelet om vuil te verwijderen dat misschien niet zo goed zichtbaar is.

Spoel het washandje regelmatig uit en gebruik een zachte doek om te reinigen in plaats van sponzen

Het gebruik van een vuile spons of doek kan krulsporen veroorzaken en je wil geen lijnen op je auto. Je moet de spons regelmatig in een andere emmer spoelen om het ontstaan ​​van krulsporen te voorkomen.

In het verleden waren sponzen het favoriete instrument voor het reinigen van auto’s. Nu is het beter om zachtere materialen zoals microvezeldoeken te gebruiken om de klus te klaren. Dit komt omdat er werd opgemerkt dat sponzen te hard zijn voor de auto, waardoor ze een minder favoriete optie zijn. Ze kunnen echter worden gebruikt voor het reinigen van de banden.

Borstel het tapijt voordat je een stofzuiger gebruikt

Als je gewoon het tapijt met de stofzuiger gaat schoonmaken, zonder deze eerst met een borstel schoon te maken, kan het zijn dat je de stofzuiger een beetje te veel belast en uiteindelijk niet zo’n perfect resultaat krijgt als je zou willen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post