Het comfort van een goede armsteun


Armsteunen voor elk type auto. Het was wat, dat we ineens het OV niet meer zomaar mochten gebruiken. Horrorverhalen over één man die tijdens een busrit zeven mensen besmette met corona in China deden al snel de ronde. En het is ook gewoon common sense, veel mensen op een kleine ruimte die ook nog eens van A naar B gaan, dat is waar het virus optimaal om zich heen kan grijpen. Het resultaat: massaal mijden we trein, tram en bus en zoeken we onze toevlucht tot de auto. Het is waar, velen van ons mochten niet naar kantoor, maar alsnog hebben we de nodige kilometers gemaakt in onze bolides. Comfort was daarbij belangrijk en een belangrijk onderdeel daarbij is de middenarmsteun.

 

Armsteun niet standaard? Geen probleem!

Een goede middenarmsteun is meer dan alleen een plek om je arm op te rusten. Hij biedt namelijk ook een opbergplek, is verstelbaar voor optimale ondersteuning en moet zelfs helemaal weg kunnen klappen als hij even niet nodig is. Maar wat als je auto zonder middenarmsteun geleverd is? Ook dan is er een oplossing in de vorm van een aftermarket middenarmsteun. De allerbeste kwaliteit, makkelijk te installeren met gangbare gereedschappen en speciaal op maat gemaakt voor bijna elk type auto.

 

Een echte toevoeging

Omdat een auto je persoonlijke vervoersmiddel is, moet hij vooral bij jou passen. Om dit gevoel te versterken, kun je van alles en nog wat aan je auto personaliseren. Dit kun je doen als je nieuw besteld af fabriek, maar laten we eerlijk zijn, dat doen eigenlijk alleen nog de leasemaatschappijen. Voor ons normale stervelingen zijn auto´s in Nederland zo ontzettend duur, dat tweedehands de beste koop is in 90% van de gevallen. Maar ook dan kun je personaliseren. Zo heb je voor weinig geld een nieuwe armsteun, die altijd past en ook nog eens erg stijlvol is. Zo kun je je mobiel veilig opbergen terwijl hij geladen wordt of heb je altijd een aflegplek voor muntjes. Ideaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post